Spiegel: Η ελληνική κρίση έχει και «τα καλά» της τουλάχιστον για τους τουρίστες - iefimerida.gr

Spiegel: Η ελληνική κρίση έχει και «τα καλά» της τουλάχιστον για τους τουρίστες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγγλική εκδοχή του γερμανικού Spiegel σχολιάζει με σημερινό της δημοσίευμα την κατάσταση στην Ελλάδα με αφορμή δηλώσεις του κ. Ρέππα σε ένα άρθρο που φέρει τον τίτλο «Ένα Μοιραία Λανθασμένο Σχέδιο Διάσωσης».

Το άρθρο ξεκινά με αναφορά στα θετικά της ελληνικής κρίσης και αναφέρει πρώτο και καλύτερο το γεγονός ότι πλέον το μουσείο της Ακρόπολης λειτουργεί μέχρι τις 7 το απόγευμα ενώ προ κρίσης «έκλεινε αμέσως μετά το μεσημεριανό γεύμα!». Επίσης αναφέρει ότι ο αριθμός των φρουρών και φυλάκων στα μουσεία (όπως αυτό της Ακρόπολης) έχει αυξηθεί σημαντικά, όπως και ο αριθμός των οδηγών των ασθενοφόρων αλλά και των νοσηλευτών.

Μάλιστα το άρθρο σχολιάζει δήλωση του κ. Ρέππα που αναφέρει «ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος» λέγοντας ότι το ΔΝΤ, η ΕΚΤ και οι επίσημοι φορείς της ΕΕ δεν θα συμμεριστούν τον ίδιο ενθουσιασμό των Ελλήνων τώρα που πρέπει να εξετάσουν το νέο δανεισμό της χώρας.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα κρίση ΔΝΤ ΕΚΤ Spiegel δημοσίευμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ