Απόδραση δύο κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού - iefimerida.gr

Απόδραση δύο κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού απέδρασαν λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης δύο κρατούμενοι, οι οποίοι έσπασαν τα κάγκελα και με ένα σεντόνι για σχοινί κατέβηκαν στην πίσω πλευρά των φυλακών και εξαφανίστηκαν.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 34 και 28 ετών, οι οποίοι είναι υπόδικοι για υποθέσεις ναρκωτικών. Ο 28χρονος εκτίει και οκτάμηνη ποινή φυλάκισης για υπεξαίρεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., οι δυο κρατούμενοι, Αλβανοί υπήκοοι, χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί έκοψαν τα κάγκελα παραθύρου και κατάφεραν να κατέβουν χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι. Στη συνέχεια πέρασαν την περίφραξη και τράπηκαν σε φυγή.

Μόλις έγινε αντιληπτή η απόδραση ξεκίνησε έρευνα στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους, χωρίς μέχρι στιγμής κάποιο αποτέλεσμα.

Με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ο υπαρχιφύλακας και δυο εξωτερικοί φρουροί του ψυχιατρείου.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ