Κωνσταντοπούλου-Χριστοφιλοπούλου με το βλέμμα στην κάλπη του Βενιζέλου - iefimerida.gr

Κωνσταντοπούλου-Χριστοφιλοπούλου με το βλέμμα στην κάλπη του Βενιζέλου

Κωνσταντοπούλου-Χριστοφιλοπούλου δεν πήραν το βλέμμα τους από την κάλπη του Βενι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιγμή δεν πήραν το βλέμμα τους από τις κάλπες, την ώρα της καταμέτρησης των ψήφων η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου και η συνάδελφός της από τον ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντινοπούλου. Για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια, βέβαια.

Από την αρχή της διαδικασίας οι δύο βουλευτίνες στήθηκαν μπροστά από τις κάλπες ενώ η εφορευτική επιτροπή προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά της και να καταμετρήσει τις ψήφους.

Μάλιστα, ενώ η διαδικασία βρισκόταν σε εξέλιξη προκλήθηκε ένταση, καθώς οι βουλευτές που αποτελούσαν την εφορευτική επιτροπή άρχισαν να διαμαρτύρονται ότι δεν τους αφήνουν να κάνουν τη δουλειά τους.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου δέχθηκε να κάνει... δύο βήματα προς τα πίσω, χωρίς, όμως, να πάρει το βλέμμα της από τις κάλπες. Οχι, όμως και η κυρία Χριστοφιλοπούλου η οποία συνέχισε να στέκεται μπροστά από τις κάλπες και να παρακολουθεί στενά τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ