Αυτό κι αν είναι απίστευτο: Στη Βουλή άλλαζαν απόψεις για τα ψηφοδέλτια κάθε 5 λεπτά -Τελικά μένουν τα ίδια - iefimerida.gr

Αυτό κι αν είναι απίστευτο: Στη Βουλή άλλαζαν απόψεις για τα ψηφοδέλτια κάθε 5 λεπτά -Τελικά μένουν τα ίδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη σύγχυση την τελευταία στιγμή στη διαδικασία για την προανακριτική επιτροπή της λίστας Λαγκάρντ. Μετά από πολύωρη διαπραγμάτευση στο γραφείο του προέδρου της Βουλής αρχικά αποφασίστηκε να τυπωθούν νέα ψηφοδέλτια, αλλά η απόφαση αυτή άλλαξε και πάλι μετά από λίγα λεπτά και αποφασίστηκε να παραμείνουν τα ίδια.

Οι αντιδράσεις για τα ψηφοδέλτια ξεκίνησαν περίπου στις 10.30 το βράδυ όταν ολοκληρώθηκαν οι τοποθετήσεις των ομιλητών ξεκίνησαν οι αντιδράσεις των κομμάτων για τα ψηφοδέλτια που είχαν μοιραστεί για την ψηφοφορία στις 4 κάλπες οι οποίες ήδη είχαν στηθεί.

Επί πολύ ώρα, το γραφείο του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη έγινε τόπος διαβουλεύσεων καθώς διαδοχικά μπήκαν σε αυό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και εκπρόσωποι των κομμάτων. Μάλιστα, ο κ. καμμένος βγαίνοντας έστειλε μέσα τους κυρίους Νότη Μαριά και Βασίλη καπερνάρο λέγοντάς τους, «πηγαίνετε εσείς γιατί εγώ θα τσακωθώ».

Ακολούθησαν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης με τον γραμματέα της κοινβουλευτιής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη και μετά ο Δημήτρης Παπαδημούλης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Πληφορορίες από το ΠΑΣΟΚ ανέφεραν ότι ο κ. Βενιζέλος διαμήνυσε στον κ. Μεϊμαράκη ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα ακόμη και να αλλάξουν τα ψηφοδέλτια.

Τελικά, μετά από τις διαπραγματεύσεις κλήθηκε η Ολομέλεια να αποφασίσει δι εγέρσεως. Αποφασίστηκε να παραμείνουν τα ψηφοδέλτια ως έχουν δηλαδή κάτω από κάθε πρόσωπο να υπάροχυν οι προτάσεις των κομμάτων και να μη γίνει δεκτή η πρόταση της αντιπολίτευσης για ψηφοδέλτια όπου κάτω από κάθε πρόσωπο θα υπήρχαν όλες οι κατηγορίες, ανεξαρτήτως του κόμματος που κάνει την πρόταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ