Νέα ταλαιπωρία την Παρασκευή - Χειρόφρενο σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ - iefimerida.gr

Νέα ταλαιπωρία την Παρασκευή - Χειρόφρενο σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμα δύσκολη ημέρα θα είναι η Παρασκευή για όλους όσοι θα κινηθούν στους δρόμους της πρωτεύουσας, καθώς δεν θα λειτουργούν το Μετρό, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το Τραμ.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία προκειμένου να εκφράσουν την αντίδρασή τους στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο.

«Η εμμονή της κυβέρνησης να μας εντάξει στο ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο του στενού δημόσιου τομέα, καταργεί με παράνομο και βίαιο τρόπο την ΣΣΕ» δηλώνουν και υπογραμμίζουν πως είναι υποχρεωμένοι να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων τους.

Οι διοικήσεις των σωματείων στη ΣΤΑ.ΣΥ. κάνουν λόγο «για προειδοποιητική 24ωρη απεργία», μιας και όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «θα χρειαστεί επίπονος αγώνας διαρκείας μέχρι να ανατραπεί η κυβερνητική πολιτική, που είναι η μόνη υπεύθυνη για την ταλαιπωρία των επιβατών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ