Τι απάντησε η Πιπιλή στον Κασιδιάρη για το «πάλι πιωμένη είσαι» - iefimerida.gr

Τι απάντησε η Πιπιλή στον Κασιδιάρη για το «πάλι πιωμένη είσαι»

Τι απάντησε η Πιπιλή στον Κασιδιάρη για το «πάλι πιωμένη είσαι»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν με εκπλήσσει» ήταν η απάντηση της βουλευτού της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή για την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της το πρωί της Πέμπτης στη Βουλή ο συνάδελφός της από τη Χρυσή Αυγή Ηλίας Κασιδιάρης.

Μιλώντας στο newsit.gr η κυρία Πιπιλή ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν με εκπλήσσει η χυδαία επίθεση εναντίον μου γιατί σύμφωνα με τις αρχές της Χρυσής Αυγής, η γυναίκα οφείλει να κάθεται σπίτι, να πλένει πιάτα και να κάνει παιδιά. Θα απαντούσα με πολιτικά επιχειρήματα όπως καταλαβαίνετε εάν την επίθεση την είχε κάνει κάποιος άλλος και όχι ο Κασιδιάρης».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασιδιάρης, ενώ μιλούσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παπάς πετάχτηκε και είπε απευθυνόμενος στην κυρία Πιπιλή: «Τι μιλάς ρε, κάτσε κάτω εσύ ρε, τι μιλάς; Πάλι πιωμένη είσαι; Γύρνα μπροστά!» . Αφορμή κάτι που είπε η βουλευτής από τη θέση της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ