Οι οικονομικοί εισαγγελείς έστειλαν στον Άρειο Πάγο τη λίστα Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Οι οικονομικοί εισαγγελείς έστειλαν στον Άρειο Πάγο τη λίστα Λαγκάρντ

Οι οικονομικοί εισαγγελείς έστειλαν στον Αρείου Πάγου τη λίστα Λαγκάρντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Αρειο Πάγο παρέδωσαν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης όλο το υλικό που συνέλεξαν για την αλλοίωση του στικ με τη λίστα Λαγκάρντ.

Στον φάκελο που παρέδωσαν οι δύο εισαγγελείς περιέχονται και οι εξηγήσεις που έλαβαν από τα ξαδέλφια του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου -Ελένη Παπακωνσταντίνου, Συμεών Συκιαρίδη και Ανδρέα Ροσσώνη-, καθώς και το υπόμνημα του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη.

Στη δικογραφία σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ περιλαμβάνεται και το έγγραφο, στο οποίο καταγράφεται η ακριβής ημερομηνία αντιγραφής του USB, που είναι η 8η Ιουλίου 2011, λίγο πριν, δηλαδή, ο κ. Διώτης το παραδώσει στον Ευάγγελο Βενιζέλο, όπως έχει επιβεβαιώσει στην κατάθεσή του στους οικονομικούς εισαγγελείς και ο ίδιος ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ.

Τη δικογραφία θα την μελετήσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και το αργότερο αύριο θα την διαβιβάσει στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ