ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση εγκατέλειψε θεαματικά την πρότασή της για 7 κάλπες - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση εγκατέλειψε θεαματικά την πρότασή της για 7 κάλπες

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση εγκατέλειψε θεαματικά την πρότασή της για 7 κάλπες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ικανοποιημένος δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την απροσδόκητη εξέλιξη που έφερε η αιφνιδιαστική στροφή του Ευάγγελου Βενιζέλου να δεχτεί να στηθούν 4 κάλπες, μία για κάθε πρόσωπο, που πιθανόν να παραπεμφθεί σε Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ.

«Είναι θεαματική η εγκατάλειψη της πρότασης της κυβέρνησης για 7 κάλπες και διδακτική για όλους μας» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. Και πρόσθεσε ότι ο κ.Βενιζέλος εν μέσω λυσσώδους επίθεσης στο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τελικά δεκτή την πρόταση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο κ.Παπαδημούλης πρότεινε να στηθούν 4 κάλπες και να δοθούν 5 ψηφοδέλτια, εκ των οποίων ένα λευκό, και οι βουλευτές υποχρεωτικά να περάσουν να ρίξουν ψηφοδέλτιο σε όλες τις κάλπες.

Επιτιθέμενος εναντίον του κ.Βενιζέλου προσωπικά, ο κ.Παπαδημούλης πρόσθεσε ότι το 2005 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριζε ότι δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τα TOR M1 εναντίον του Ακη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννου Παπαντωνίου «αλλά σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρίσκεται στη φυλακή» είπε χαρακτηριστικά.

Την πρόταση για 5 ψηφοδέλτια, απέρριψε ο Πρόεδρος της Βουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ