Αστυνομικός έκανε στριπτίζ στην Βάσω Λασκαράκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Αστυνομικός έκανε στριπτίζ στην Βάσω Λασκαράκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περί προοπτικής γάμου και καθημερινότητας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μίλησε η Βάσω Λασκαράκη στα πλαίσια τηλεοπτικής της εμφάνισης. Τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που μπήκε στο πλατό ένας αστυνομικός με «άγριες» διαθέσεις.

«Δεν ονειρεύτηκα ποτέ κάτι τέτοιο. Με αγχώνει αυτή η κατάσταση. Γιατί να κάτσω εγώ να σκορπίσω ένα κάρο λεφτά, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι; Τι θα βάλουν, πως είναι η νύφη, πως ο γαμπρός. Δεν μπορώ». Αυτό δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη στο Βράδυ σχετικά με το γιατί δεν την ενδιαφέρει να ντυθεί νυφούλα.

Όλα αυτά λίγο πριν ο παρουσιαστής της κάνει έκπληξη φέρνοντας στον πλατό ένα στρίπερ που ήταν ντυμένος αστυνομικός για να επιδοθεί στο ίδιο «άθλημα» με αυτό που πράττει ο σύντροφός της Γιάννης Τσιμιτσέλης στα πλαίσια της παράστασης «Άντρες Έτοιμοι για Όλα».

Η αμηχανιά της ανερχόμενης ηθοποιού ήταν εμφανής, που προσπάθησε να κρατήσει τα πράγματα κόσμια, δηλώνοντας ταυτόχρονα «Κρίμα δεν είναι να μου κλείσετε το σπίτι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ