Οσα είπε η Λαγκάρντ στον Παπαχελά για λίστα, Παπακωνσταντίνου, μισθούς - iefimerida.gr

Οσα είπε η Λαγκάρντ στον Παπαχελά για λίστα, Παπακωνσταντίνου, μισθούς

Οσα είπε η Λαγκάρντ στον Αλέξη Παπαχελά για λίστα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τετ α τετ είχε χθες η επικεφαλης του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ με τον Αλέξη Παπαχελά αποκαλύπτοντας απευθείας τα επόμενα βήματα για τη χώρα.

Στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί στις 22 Ιανουαρίου από τους Νέους Φακέλους, η Κριστίν Λαγκάρντ παραδέχεται ότι έδωσε τη λίστα στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου όταν της ζήτησε να τον βοηθήσει με τα έσοδα και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, αρνήθηκε όμως κατηγορηματικά να σχολιάσει την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ επισήμανε ότι δεν θα χρειαστούν άλλες περικοπές μισθών και συντάξεων στην Ελλάδα αν γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές και αν πέσουν οι τιμές. Ωστόσο, αν δεν γίνουν οι αλλαγές, αν τα κλειστά επαγγέλματα διατηρήσουν τα προνόμία τους και τα προσκόμματα στην ανάπτυξη διατηρηθούν, τότε θα πρέπει να αντιμετωπισθούν δημοσιονομικά, δήλωσε.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ τόνισε πως πρέπει να καταπολεμήσουμε την φοροδιαφυγή, προκειμένου να ενισχυθεί το φορολογικό σύστημα και να μαζέψουμε έσοδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ