Η Ντέμι Μουρ παλιμπαιδίζει με γυμνασμένο μακρυμάλλη στην παραλία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ντέμι Μουρ παλιμπαιδίζει με γυμνασμένο μακρυμάλλη στην παραλία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τα ταμπλόιντ να επιμένουν πως η Ντέμι Μουρ έχει δεσμό με τον εστιάτορα πρώην της Λόχαν, τον 31χρονο Χάρι Μόρτον, αλλά η 50χρονη δεν έχασε την ευκαιρία να φλερτάρει ξεδιάντροπα με πολύ νεότερό της άντρα κατά την διάρκεια των διακοπών της στο Μεξικό.

Ο κύριος λόγος που οι επισκέπτες επιλέγουν να δώσουν 250 δολάρια και πάνω για να μείνουν στο Amansala Eco-Chic spa resort στο Μεξικό, είναι για να μπορέσουν με την ησυχία τους να επιδοθούν σε διαλογισμό, αναζωογονητικά μασάζ και δραστηριότητες όπως γιόγκα, Zumba και θαλάσσια σπορτ.

Η Ντέμι Μουρ παλιμπαιδίζει με γυμνασμένο μακρυμάλλη στην παραλία [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η Ντέμι Μουρ όχι μόνο πήρε μέρος σε όλα τα παραπάνω, αλλά βρήκε -σύμφωνε με αυτόπτες μάρτυρες- το χρόνο να φλερτάρει με όλους τους άντρες που βρίσκονταν εντός των εγκαταστάσεων. Τόσο πελάτες, όσο και εργαζόμενους.

Η Ντέμι Μουρ παλιμπαιδίζει με γυμνασμένο μακρυμάλλη στην παραλία [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Σε αγαπημένο της φαίνεται ότι εξελίχθηκε ο συγκεκριμένος -αγνώστων λοιπών στοιχείων- μακρυμάλλης, με την οποία την έπιασε ο φακός του παπαράτσι να παλιμπαιδίζει εντός και εκτός θάλασσας.

Η Ντέμι Μουρ παλιμπαιδίζει με γυμνασμένο μακρυμάλλη στην παραλία [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Η Ντέμι Μουρ παλιμπαιδίζει με γυμνασμένο μακρυμάλλη στην παραλία [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ