Κυριάκος: Κι αν δεν μπορείς να κάνεις την ψηφοφορία σου όπως τη θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς... - iefimerida.gr

Κυριάκος: Κι αν δεν μπορείς να κάνεις την ψηφοφορία σου όπως τη θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα συμφωνούν όλες οι πτέρυγες της Βουλής ότι η διαδικασία που επιλέχθηκε για να παραπεμφθούν οι υπεύθυνοι για τη λίστα Λαγκάρντ είναι εξευτελιστική και εις βάρος της Δημοκρατίας. Την άποψη αυτή εκφράζει με τον τρόπο του και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον μεγάλο Αλεξανδρινό ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη θυμήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και μέσω σχετικής παράφρασης του ποιήματος «Όσο μπορείς», στο Twitter, κατέθεσε την κριτική του για το παρασκήνιο το οποίο εκτυλίχθηκε, αναφορικά με το πόσες κάλπες θα στηθούν στη Βουλή για την Προανακριτική Επιτροπή, αλλά και συνολικά της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί.

«Και αν δεν μπορείς να κανείς τη ψηφοφορία σου όπως τη θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...» έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ στο τουίτερ.

Ας σημειωθεί ότι μετά από παρασκήνιο πολλών ημερών τελικά η κυβέρνηση είχε αποφασίσει να στηθούν επτά κάλπες (παρότι είναι τέσσερις οι πολιτικοί που προτείνονται για παραπομπή) με σκοπό να ελέγξει τη διαδικασία της ψηφοφορίας και να μη ρισκάρει παραπομπή του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν με την μεταστροφή του κ.Βενιζέλου ο οποίος τελικά δέχθηκε να στηθούν 4 κάλπες, μία για κάθε πολιτικό πρόσωπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ