Η Αντζελα κάνει μαθήματα σιωπής και τα πάει πολύ καλά - iefimerida.gr

Η Αντζελα κάνει μαθήματα σιωπής και τα πάει πολύ καλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατήχηση για να συμπορευθεί με τον Ανδρέα Λοβέρδο έκανε χθες στην διαγραφείσα από το ΠΑΣΟΚ βουλευτή Αντζελα Γκερέκου ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Αηδόνης.

Ο κ. Αηδόνης βρισκόταν σε πηγαδάκι την Τετάρτη το μεσημέρι στη Βουλή μαζί με την Αντζελα Γκερέκου και της έλεγε ότι η μοναδική λύση για να ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ είναι να παραιτηθεί ο κ. Βενιζέλος, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

Παρά την κατήχηση που γινόταν συνεχώς στην κυρία Γκερέκου για να προσχωρήσει στον κ. Λοβέρδο, αυτή δεν τσίμπησε και δεν μίλησε.

Μόνον σε κάποια στιγμή του είπε: «Χρήστο, να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο κάνω μαθήματα σιωπής και τα πάω πολύ καλά». Είπε επίσης ότι στην Κέρκυρα την περιμένουν να περιποιηθεί τα πορτοκάλια της, τα λαχανικά και τα λουλούδια και δεν έχει κανένα πρόβλημα να επιστρέψει σ΄ αυτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ