Κάτοικος... Μονάχου ο Πεπ Γκουαρδιόλα - iefimerida.gr

Κάτοικος... Μονάχου ο Πεπ Γκουαρδιόλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την Τσέλσι του Ρομάν Αμπράμοβιτς έβαλε ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιβεβαιώνοντας ένα... άλλο, αυτό που τον ήθελε κοντά στη Μπάγερν Μονάχου.

Εδώ και μέρες είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει, που είναι πλέον γεγονός! Ο Καταλανός προπονητής θα κάθεται για τα επόμενα τρία χρόνια στον πάγκο των Βαβαρών.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να υπογράψουμε συμβόλαιο με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος απασχόλησε πολλούς μεγάλους και διάσημους συλλόγους» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε και συμπλήρωσε: «Ο Πεπ είναι από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στον κόσμο και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει όχι μόνο στην Μπάγερν αλλά και στο γερμανικό ποδόσφαιρο ακόμη μεγαλύτερη λάμψη. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μαζί του από τον Ιούλιο του 2013».

Την έλευση βέβαια του Γκουαρδιόλα είχε προαναγγείλει, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο νυν προπονητής της Μπάγερν ο Γιουπ Χάινκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ