Nτόρα: Δεν γίνεται να πιστεύουμε ότι πίσω από κάθε τρομοκρατική ενέργεια είναι ο ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Nτόρα: Δεν γίνεται να πιστεύουμε ότι πίσω από κάθε τρομοκρατική ενέργεια είναι ο ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρώτη της συνέντευξη σε ελληνικό ΜΜΕ μετά από έξι μήνες σιωπής η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε σήμερα στη κρατική τηλεόραση για τη βία, την τρομοκρατία και τη λίστα Λαγκάρντ.

Αναφερόμενη στο θέμα της διερεύνησης των ευθυνών πολιτικών προσώπων για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ η Μπακογιάννη τάχθηκε υπέρ μιας εξεταστικής επιτροπής που κατά τη γνώμη της θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της προανακριτικής.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στη ΝΕΤ, αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα της τρομοκρατίας, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλες ευθύνες γιατί δεν είναι πια το κόμμα του 3% και αποδοκίμασε την άποψη Γλέζου περί παρακράτους που σχετίζεται με τη Νέα Δημοκρατία.
«Ανησυχώ πάρα πολύ για τα φαινόμενα βίας, σήμερα βρισκόμαστε σε μια καμπή και πρέπει να αφήσουμε πίσω μας λογικές του παρελθόντος. Δεν συνδέω τίποτα, έχει επικρατήσει μια λογική ανομίας» δήλωσε και συνέχισε:
«H τρομοκρατία για να αντιμετωπιστεί δεν πρέπει να πυροβολεί ο ένας τον άλλον, δεν γίνεται να πιστεύουμε ότι πίσω από κάθε τρομοκρατική ενέργεια βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ και το αντίστροφο».

Και την εποχή των παχιών αγελάδων υπήρχαν τέτοια φαινόμενα βίας. Πιστεύω ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις δεν είναι δημιούργημα της κρίσης».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το περιθωριακό κόμμα του 3% αλλά αντιπολίτευση, άρα έχει και ευθύνες. Η ατυχέστατη και βλακώδης δήλωση για τη βίλα Αμαλία και οι αριστερίστικες λογικές που ρίχνουν λάδι στη φωτιά πρέπει να αποκηρυχθούν από το ΣΥΡΙΖΑ. Λογικές παρακράτους όπως του Γλέζου ανήκουν στο χθες και δεν έχουν θέση στη σημερινή πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ