Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. καρατόμησε το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Βόλου - iefimerida.gr

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. καρατόμησε το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Βόλου

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ καρατόμησε το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Βόλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε ένας αστυνομικός που υπηρετούσε στην Δίωξη Ναρκωτικών Βόλου δεν θα μείνει στην υπηρεσία, αφού μετά από διαταγή του αρχηγού της EΛ.AΣ., όλοι οι αστυνομικοί που υπηρετούσαν σε αυτήν μετακινήθηκαν σε άλλες υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται πως έχουν ήδη προφυλακιστεί τέσσερις αστυνομικούς οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια και παράβαση καθήκοντος για εμπλοκή στο πολυμελές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο.

Σήμερα ένας ακόμα αστυνομικός, ένας 45χρονος αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη από λιμενικούς του κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, καθώς φέρεται να ήταν προμηθευτής ναρκωτικών ουσιών. Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ