Εικαστική Δράση «Ενοικιάζεται το Παρόν» - iefimerida.gr

Εικαστική Δράση «Ενοικιάζεται το Παρόν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον ενδιάμεσο χρόνο αναζήτησης νέου ενοικιαστή, για το διαμέρισμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 15, πραγματοποιείται η εικαστική δράση με τίτλο «Ενοικιάζεται το Παρόν».Οι υποψήφιοι και ανυποψίαστοι ενοικιαστές κατά την επίσκεψη τους στο διαμέρισμα ξεναγούνται σε μια σειρά έργων, των οποίων η εγκατάσταση αποτελεί μαζί με την ξενάγηση μέρος της δράσης.

Διαμέρισμα πρώτου ορόφου 70τ.μ., επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, Πεδίον Άρεως, καινούρια κουφώματα, διπλά τζάμια, ξύλινα πατώματα, φωτεινό, μεγάλη βεράντα, ιδανικό για επαγγελματική στέγη.

τηλέφωνο για ραντεβού: 6980321852

ώρες επικοινωνίας: 12:00 - 21:00

Συμμετέχουν:

Εριφύλη ΒενέρηGrace Bayeri.architectsΣοφία ΝτώναΘεοδώρα ΠροβοπούλουΘάλεια ΡαυτοπούλουΑλέξια ΣαραντοπούλουΚατερίνα ΣαρατσιώτηΑφροδίτη ΦέσταΣτέλλα Χρονοπούλου

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ξεναγηθούν στον χώρο ή να ενοικιάσουν το διαμέρισμα μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη στο παραπάνω τηλέφωνο κατά τις ώρες επικοινωνίας.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι να ενοικιαστεί το διαμέρισμα.

enoikiazetaitoparon@gmail.com

http://www.facebook.com/enoikiazetai.paron

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έκθεση πολιτισμός εικαστική δράση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ