Δακρυγόνα και ξύλο στη ΔΟΥ Νάουσας -Κάτοικοι και ΜΑΤ ήρθαν στα χέρια - iefimerida.gr

Δακρυγόνα και ξύλο στη ΔΟΥ Νάουσας -Κάτοικοι και ΜΑΤ ήρθαν στα χέρια

Κάτοικοι και ΜΑΤ ήρθαν στα χέρια -Δακρυγόνα και ξύλο στη ΔΟΥ Νάουσας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση και επεισόδια σημειώθηκαν στη Νάουσα έξω από την ΔΟΥ όταν πολίτες βρέθηκαν το πρωί έξω από το κτίριο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της εφορίας προκειμένου να αποτρέψουν τη διαδικασία μεταφοράς ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων αντικειμένων στη ΔΟΥ Βέροιας.

Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι και δεν άργησε να χαθεί ο έλεγχος με αποτέλεσμα τα ΜΑΤ απωθήσουν τους συγκεντρωμένους που ήταν στο σημείο, ενώ έκαναν ρίψη δακρυγόνων.

«Η κατάσταση είναι τραγική. Ξεκίνησαν να φορτώνουν τα πράγματα για να τα μεταφέρουν στην εφορία της Βέροιας. Στέλνουμε το μήνυμα ότι η πόλη της Νάουσας θα συνεχίσει να αγωνίζεται», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος, Τάσος Καραμπατζός.

Στο μεταξύ, ήρεμη είναι η κατάσταση στη Δεσκάτη Γρεβενών όπου χθες συνελήφθησαν ο δήμαρχος και ο αντιπεριφερειάρχης κατά τη διαμαρτυρία των κατοίκων για τη μεταφορά της εφορίας στα Γρεβενά. «Ο κόσμος έχει αποχωρήσει από το σημείο της εφορίας ενώ όλα τα υλικά έχουν ήδη μεταφερθεί. Αυτή τη στιγμή γίνονται μόνο προσπάθειες σε πολιτικό επίπεδο προκειμένου να περισώσουμε κάτι, αν μπορέσουμε» σχολιάζει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ