Έκλεισαν οι δρόμοι στην Αθήνα από την καταιγίδα - iefimerida.gr

Έκλεισαν οι δρόμοι στην Αθήνα από την καταιγίδα

Έκλεισαν οι δρόμοι στην Αθήνα από την καταιγίδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωί άνοιξαν οι ουρανοί και η καταιγίδα που χτύπησα την Αθήνα δημιούργησε πολλά προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους. Η Πειραιώς έκλεισε στο ύψος της Χαμοστέρνας και μέχρι την Πέτρου Ράλλη, ενώ πλημμύρισε και η Ιερά Οδός.

Παράλληλα χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Μενίδι, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό, καθώς ένα όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω συσσώρευσης υδάτων και εγκλωβίστηκε μέσα ο οδηγός του. Χάος προκλήθηκε και στην Μεσογείων με τα αυτοκίνητα να είναι ακινητοποιημένα, εξαιτίας του ατελείωτου μποτιλιαρίσματος.

Στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές. Η εικόνα στο Σύνταγμα είναι αποκαρδιωτική, αφού η περιοχή έμοιαζε περισσότερο με λίμνη.

Την ίδια ώρα φωτιά έχει πάρει το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής από πολίτες που ζητούν βοήθεια για απάντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ