«Mακάρι να έφταιγε για τον κλονισμό μου το κράκ, η βότκα και τα χάπια», δηλώνει ο Τσάρλι Σιν [βίντεο] - iefimerida.gr

«Mακάρι να έφταιγε για τον κλονισμό μου το κράκ, η βότκα και τα χάπια», δηλώνει ο Τσάρλι Σιν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφοπλιστικά ειλικρινής σχετικά με την αιτιά του διαβόητου νευρικού κλονισμού του ήταν ο Τσάρλι Σιν στα πλαίσια της τηλεοπτικής του εμφάνισης στον Ντέιβιντ Λέτερμαν.

«Μακάρι να έφταιγε το κράκ για τον κλονισμό μου. Εύχομαι πραγματικά η αιτία να ήταν κάτι τόσο απλό όσο ένας ωκεανός από βότκα ή μια μπανιέρα γεμάτη χάπια. Αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος. Ήταν κάτι πολύ βαθύτερο. Εκείνη την περίοδο αισθανόμουν σαν ο εγκέφαλός μου να είχε χωριστεί από το σώμα μου. Το ξέρω ότι έμοιαζε σαν να πρόκειται να εκραγώ ανά πάσα στιγμή. Αλλά επρεπε να υπερασπιστώ αυτό που θεωρούσα σωστό. Και αυτό που με έκανε να συνεχίζω ήταν ο θυμός για την αδικία που αισθανόμουν ότι έχω υποστεί».

Αυτό δήλωσε ο Τσάρλι Σιν -η μεγαλύτερη κόρη του οποίου μόλις ανακοίνωσε στο twitter ότι θα τον κάνει παππού- στον Ντέιβιντ Λέτερμαν.

Προσθέτοντας πως «Οι καταχρήσεις μου έχουν προκαλέσει όντως πολλά προβλήματα. Όχι όμως κατά την διάρκεια του κλονισμού μου, αλλά συνολικά τα προηγούμενα 30 χρόνια».

Άξιο επισήμανσης είναι η συμβουλή που έδωσε στον Τσάρλι πριν μερικές μέρες ο -καθαρός εδώ και χρόνια- Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ από την ίδια ακριβώς πολυθρόνα (σ.σ. Ήταν επίσης καλεσμένος του Λέτερμαν). «Φρόντισε απλά να μην σε συλλάβουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ