Ελικόπτερο συνετρίβη μέσα στο Λονδίνο -Δύο νεκροί [βίντεο] - iefimerida.gr

Ελικόπτερο συνετρίβη μέσα στο Λονδίνο -Δύο νεκροί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο όταν ελικόπτερο Augusta 109 συνετρίβη κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Vauxhall, στο νότιο μέρος της πόλης, με αποτέλεσμα -σύμφωνα με το Reuters- να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα και άλλα δύο να μεταφερθούν τραυματισμένα στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει την πτώση του ελικοπτέρου στο κεντρικό Λονδίνο, μετά από την πρόσκρουσή του σε γερανό, με τρομοκρατική ενέργεια.

«Δεν έχουμε κανένα στοιχείο μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχει τίποτε που να παραπέμπει σε τρομοκρατική ενέργεια», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το BBC οι δρόμοι κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό είναι κλειστοί, φλεγόμενα συντρίμμια βρίσκονται παντού στο δρόμο, ενώ ένας γερανός που βρισκόταν στην κορυφή μίας οικοδομής έχει καταστραφεί. Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως το ελικόπτερο προσέκρουσε στον γερανό και στη συνέχεια να πέφτει πάνω σε δύο αυτοκίνητα.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο BBC για την πτώση του ελικοπτέρου είπε: «Ακούστηκε ένα ασυνήθιστο βουητό και αμέσως μετά ένας εκκωφαντικός θόρυβος». Ενας άλλος που κατευθυνόταν προς το σταθμό είπε Αυτόπτης μάρτυρας: «Άκουσα μια δυνατή έκρηξη, κοίταξα στον ουρανό και είδα κομμάτια από τον έλικα και τμήματα του αεροσκάφους να πέφτουν στο έδαφος, ένα σχηματίστηκε ένα μεγάλο σύννεφο καπνού».

Σύμφωνα με το Sky News στο ελικόπτερο βρισκόταν μόνο ένας πιλότος, ενώ η αστυνομία δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ