O Kanye West γίνεται «τέρας» - iefimerida.gr

O Kanye West γίνεται «τέρας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το κομμάτι Monster, ο Kanye West γύρισε ένα βίντεο με σκοπό να σοκάρει και τις πέτρες. Σίγουρα θα προκαλέσει -πολλά- σχόλια μιας και είναι αμφιλεγόμενο και θυμίζει ταινία τρόμου.

Στο βίντεο κλιπ λαμβάνουν μέρος πρωτοκλασάτα ονόματα της hip hop σκηνής όπως ο Jay-Z, η Nicki Minaj και ο Rick Ross. Πριν ξεκινήσει το βίντεο υπάρχει μια επιγραφή που βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Το περιεχόμενο που ακολουθεί με κανένα τρόπο δεν πρέπει να ερμηνευτεί ως μισογυνικό ή αρνητικό απέναντι σε έναν γκρουπ ανθρώπων».

Τι συμβαίνει στο περιβόητο βίντεο; Απλά ο Kanye West προσπαθεί να κάνει ένα τρίο με πτώματα λευκών μοντέλων, ο Jay-z ραπάρει πάνω από το πτώμα ενός μοντέλου και η Nicki Minaj ντύνεται σαδομαζοχιστικά και βασανίζει τον καλό της εαυτό που έχει ροζ μαλλιά.

Μήπως και αυτός όπως και η Beyonce προσπαθούν να μιμηθούν τη Lady Gaga – λέμε τώρα;

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε στο official site του Kanye. Ακολουθεί μια πρόχειρη εκδοχή του παρακάτω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ