Διαψεύδει τον Χατζησωκράτη η ΔΗΜΑΡ για την πρόταση της μιας κάλπης - iefimerida.gr

Διαψεύδει τον Χατζησωκράτη η ΔΗΜΑΡ για την πρόταση της μιας κάλπης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλαλούμ επικρατεί στις τάξεις της Δημοκρατικής Αριστεράς σχετικά με την πρόταση του κόμματος για την ψηφοφορία περί σύστασης προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ στη Βουλή.

Στελέχη της ΔΗΜΑΡ διέψευσαν πως υπήρξε πρόταση για τοποθέτηση μιας κάλπης, ενώ το ίδιο υποστήριξε και ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μάλιστα, ο κ. Κουβέλης ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, αν συζητήθηκε το θέμα στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και απάντησε: «Όχι καθόλου. Προφανώς, αναφέρεστε πόσες κάλπες θα στηθούν. Αυτό είναι αποκλειστική υπόθεση και αρμοδιότητα της διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής και εντέλει, της Ολομέλειας της Βουλής».

Ωστόσο, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως τη «διαρροή» της πληροφορίας πως ο κ. Κουβέλης θα προσερχόταν στη σύσκεψη με την πρόταση για μία κάλπη έκανε το στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Χατζησωκράτης, αναφερόμενος για το θέμα σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ