Mercedes E-Class - To face lift του 1 δισ. ευρώ! - iefimerida.gr

Mercedes E-Class - To face lift του 1 δισ. ευρώ!

Mercedes E-Class - To face lift του 1 δισ. ευρώ!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανανεωμένη Mercedes E-Class θα είναι διαθέσιμη από τον ερχόμενο Μάρτιο, με την πιο προφανή αλλαγή να είναι αυτή των προβολέων, που πλέον είναι ενοποιημένοι. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν και δύο διαφορετικές μάσκες, με το αστέρι να είναι στη μια περίπτωση ενσωματωμένο όπως στα κουπέ της μάσκας, ενώ ουσιαστικά όλο το αμάξωμα έχει αλλάξει στα σημεία.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος, μαζί με την προσθήκη πολλών προηγμένων συστημάτων ασφαλείας –τόσο εξελιγμένων που οι άνθρωποι της Mercedes ισχυρίζονται ότι είναι ανάλογα αυτών της ολοκαίνουργιας S-Class που θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2013- που το facelift της Ε είναι με ένα δισ. ευρώ το πιο ακριβό στην ιστορία της εταιρείας.

Αλλαγές έχουν γίνει και στη γκάμα των κινητήρων, προκειμένου να γίνουν ακόμα πιο οικονομικοί, τόσο αυτοί της βενζίνης όσο και οι diesel, ενώ στην πορεία υπάρχει το ενδεχόμενο να προστεθεί στη γκάμα και ο τετρακύλινδρος των 1.600 κυβικών που χρησιμοποιείται ήδη στις Α και Β-Class. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που η μεγάλη Mercedes, παραδοσιακά η ραχοκοκκαλιά της γκάμας της μάρκας, θα είναι διαθέσιμη με κινητήρα μικρότερο των 1.800 κυβικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mercedes Mercedes E-Class
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ