Ο Διονύσης Χατζηδάκης του Π. Φαλήρου δεύτερος καλύτερος δήμαρχος σε όλη την Ευρώπη - iefimerida.gr

Ο Διονύσης Χατζηδάκης του Π. Φαλήρου δεύτερος καλύτερος δήμαρχος σε όλη την Ευρώπη

Ο Διονύσης Χατζηδάκης του Π. Φαλήρου δεύτερος καλύτερος δήμαρχος σε όλη την Ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεύτερος καλύτερος δήμαρχος σε όλη την βραβείο επιλέχθηκε ο Δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, στα πλαίσια της απονομής του βραβείου «Local Leader of the Year» στην κατηγορία «Achievement in Goverment».

Η τελική επιλογή έγινε στις Βρυξέλλες στις 18 Δεκεμβρίου 2012, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο «Ζακ Ντελορ»

Ο κ Χατζηδάκης( photo: newsit) βγήκε δεύτερος από τους 350 λειτουργούς και αιρετούς από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση με τον δήμαρχο του Γκριμσταντ της Νορβηγίας να βγαίνει πρώτος.

Για την επιλογή του κ. Χατζηδάκη σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως παρά την οικονομική κρίση ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου είναι πλεονασματικός, η πλήρης αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και των σχετικών δυνατοτήτων που παρέχουν με την ανάλογη χρηστή διαχείριση τους, καθώς και το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή εκλέγεται επί τρεις συνεχείς θητείες με αυξανόμενο μάλιστα εκλογικό ποσοστό κάθε φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ