Ρεκόρ πωλήσεων έσπασε το νέο Samsung Galaxy S - iefimerida.gr

Ρεκόρ πωλήσεων έσπασε το νέο Samsung Galaxy S

Ρεκόρ πωλήσεων έσπασε το νέο Samsung Galaxy S
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ έχουν σπάσει οι πωλήσεις του Galaxy S, του νέου smartphone της Samsung, αφού, όπως ανακοίνωσε η Νοτιοκορεάτικη εταιρία, οι πωλήσεις του συγκεκριμένου μοντέλου παγκοσμίως, έχουν ξεπεράσει τα 100.000.000.

Το πρώτο μοντέλο της σειράς S κυκλοφόρησε στην αγορά πριν από περίπου τρία χρόνια και όπως γνωστοποίησε η Samsung, μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί 25 εκατομμύρια Galaxy S, 40 εκατομμύρια Galaxy S II και 41 εκατομμύρια Galaxy S III.

Το Galaxy S που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2010, ήταν μια επιτυχημένη προσπάθεια της Samsung να ανταγωνιστεί την Apple, που είχε ήδη λανσάρει το iPhone από το 2007.

Στοιχεία της εταιρείας ερευνών HIS iSuppli, έδειξαν ότι τον προηγούμενο χρόνο, η Samsung κατέγραψε περισσότερες πωλήσεις συμβατικών κινητών τηλεφώνων από τη Nokia, ενώ ξεπέρασε σε πωλήσεις ακόμα και την Apple.

Όπως αναφέρουν οι αναλυτές η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει το νέο Galaxy S4 μέχρι το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ