Ρονάλντο: «Θέλω να τελειώσω το συμβόλαιό μου με τη Ρεάλ Μαδρίτης» - iefimerida.gr

Ρονάλντο: «Θέλω να τελειώσω το συμβόλαιό μου με τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ρονάλντο: «Θέλω να τελειώσω το συμβόλαιό μου με τη Ρεάλ Μαδρίτης»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιθυμία του να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2015 εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

«Θέλω να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά, δεν γνωρίζω τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον» τόνισε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ενώ δήλωσε χαρούμενος με την μέχρι τώρα καριέρα του: «Κάνω κάτι που μου αρέσει και το απολαμβάνω. Γνωρίζω πόσος τυχερός είμαι και νιώθω πολύ ολοκληρωμένος».

Ο 27χρονος άσος υπερασπίστηκε για μία ακόμη φορά τον Ζοσέ Μουρίνιο, που δέχεται έντονη κριτική. «Οι οπαδοί διαμαρτύρονται και πρέπει να το σεβαστείς αυτό, αν και θεωρώ πως πρέπει να είναι πιο υπομονετικοί με αυτόν (Μουρίνιο). Για μένα είναι προφανές ότι προσπαθεί πάντα για το καλύτερο του συλλόγου. Ολοι όσοι δουλεύουμε μαζί του το γνωρίζουμε αυτό, όμως πρέπει να σεβόμαστε την άποψη των οπαδών. Κατά την άποψή μου είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, διαθέτει τεράστια εμπειρία και έχει κερδίσει τα πάντα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ