Διπλό «μπαμ» με Σισέ και Κυριάκο θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Διπλό «μπαμ» με Σισέ και Κυριάκο θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την μεγάλη έκπληξη της μεταγραφικής περιόδου θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός με διπλό μεταγραφικό χτύπημα που θα φέρει στην Παιανία δύο αγαπημένα παιδιά της πράσινης εξέδρας.Τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Σωτήρη Κυριάκο!

Η εφημερίδα LiveSport αναφέρει ότι ο Σισέ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο την Παρασκευή του μετέφερε την επιθυμία του για επιστροφή στα... πράσινα λημέρια καταλήγοντας... «Μην ανησυχείς πρόεδρε, θα έρθω»!

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το μόνο που απομένει για την επιστροφή του Γάλλου επιθετικού στην Αθήνα είναι να διαπραγματευτεί με την ΚΠΡ και να την πείσει να τον αφήσει ελεύθερο.

Στις τάξεις των πρασίνων δεν ασχολούνται μόνο με το πώς θα πείσουν τον Γάλλο να έρθει στην Ελλάδα αλλά αναλύουν τις καλές περιπτώσεις που μπορούν να προκύψουν.

Έτσι τις τελευταίες ημέρες,σύμφωνα με την Sportday, έχει αρχίσει και συζητείται αρκετά και άλλο ένα όνομα παλιού πράσινου άσου, του Σωτήρη Κυργιάκου. Ο Έλληνας στόπερ ανήκει στην Βόλφσμπουργκ αλλά δεν υπολογίζεται από τους υπεύθυνους.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και στη γερμανική ομάδα δεν παρουσιάζονται αρνητικοί να τον παραχωρήσουν από τώρα, για να γλιτώσουν και τα χρήματα του συμβολαίου του.

Στο τριφύλλι αναζητούν έναν αμυντικό και ο Σωτήρης Κυργιάκος είναι μια εξαιρετική περίπτωση καθώς όχι μόνο μπορεί να ανεβάσει επίπεδο στην αμυντική γραμμή αλλά και να προσδώσει τον απαιτούμενο «τσαμπουκά» που φαίνεται να απουσιάζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ