Στη Σαουδική Αραβία μετέβη τραυματισμένος ο πρόεδρος της Υεμένης - iefimerida.gr

Στη Σαουδική Αραβία μετέβη τραυματισμένος ο πρόεδρος της Υεμένης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έφτασε στη Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, ο τραυματισμένος πρόεδρος της Υεμένης Αλί Αμπντάλα Σάλεχ, πολύ αργά το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με τα δύο σημαντικότερα δορυφορικά αραβικά τηλεοπτικά δίκτυα Αλ Τζαζίρα και Αλ Αραμπίγια. Γεγονός που επιβεβαίωσε και κυβερνητική πηγή της Σαουδικής Αραβίας, σήμερα ξημερώματα Κυριακή.

Την άφιξη του προέδρου της Υεμένης στη Σαουδική Αραβία, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού της κατοικίας του στη Σαναά, ενισχύει και δήλωση κυβερνητικής πηγής της Σαουδικής Αραβίας, η οποία όμως διατηρεί την ανωνυμία της. "Ο πρόεδρος μόλις προσγειώθηκε στη χώρα", αναφέρεται στη λακωνική, αλλά σαφή δήλωση.

Την ίδια ώρα εκατοντάδες «νέοι της επανάστασης» έχουν βγει στους δρόμους της Υεμένης και γιορτάζουν την «πτώση του καθεστώτος», όπως την ονομάζουν, μια ημέρα μετά την μεταφορά στην Σαουδική Αραβία για νοσηλεία του προέδρου της χώρας Αλι Αμπντάλα Σάλεχ.

«Σήμερα μια νέα Υεμένη γεννιέται» τραγουδούσαν οι νέοι συγκεντρωμένοι κοντά στο πανεπιστήμιο της Σαναά, στο σημείο που εδώ και εβδομάδες πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία. «Τελείωσε. Το καθεστώς έπεσε», φώναζαν άλλοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ