Το iPhone μετατρέπεται σε παιχνιδοκονσόλα χάρη στην iFrogz [εικόνες] - iefimerida.gr

Το iPhone μετατρέπεται σε παιχνιδοκονσόλα χάρη στην iFrogz [εικόνες]

Το iPhone μετατρέπεται σε παιχνιδοκονσόλα χάρη στο iFrogz [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι κοινό μυστικό ότι το iOS mobile gaming δεν είναι και πολύ εξελιγμένο όσον αφορά τις δυνατότητες. Ευτυχώς όμως τη λύση την έδωσε το iFrogz στην φετινή τεχνολογική έκθεση CES 2013, παρουσιάζοντας το Advantage Caliber που μετατρέπει το iPhone σε κονσόλα.

Το Advantage Caliber προσαρμόζεται στο iPhone 5 και στο iPod touch 5th generation και χρησιμοποιεί Bluetooth 4.0 για να συνδεθεί με τη συσκευή.

Κουμπώνοντας στο κινητό μια θήκη με ολοκληρωμένο πληκτρολόγιο κονσόλας σίγουρα μεγαλώνει τον όγκο του, αλλά πρόκειται για μόλις μισή ίντσα που προστίθεται στην περίμετρο της συσκευής και σίγουρα είναι αμελητέα συγκριτικά με τις δυνατότητες που προσφέρει.

Η θήκη ήδη βρίσκεται στα μαγαζιά και πωλείται για 70 δολάρια, ενώ παράλληλα η iFrogz αναφέρει ότι βρίσκεται σε συμφωνία με την Epic Games and Chair Entertainment να χτίσει τη βάση για ένα λογισμικό Caliber για κινητά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ