Στις φλόγες 18χρονος όταν το σφηνάκι που κρατούσε πήρε φωτιά από τσιγάρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Στις φλόγες 18χρονος όταν το σφηνάκι που κρατούσε πήρε φωτιά από τσιγάρο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγική κατάληξη είχε η νυχτερινή έξοδος για μια παρέα νεαρών στη Μαγιόρκα. Ενώ έπιναν σφηνάκια, το ποτό του 18χρονου Τζακ Κιρκ πήρε φωτιά (με αποτέλεσμα να καεί το πρόσωπό του) όταν ο νεαρός που βρισκόταν ακριβώς δίπλα του άναψε ένα τσιγάρο...

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη πριν λίγο καιρό στη Μαγιόρκα. Ο φίλος του 18χρονου με το τσιγάρο του, άθελά του, προκάλεσε την ανάφλεξη του ποτού του νεαρού, με αποτέλεσμα το πρόσωπο του 18χρονου να πιάσει φωτιά. «Επεσα κάτω ουρλιάζοντας από τους πόνους» είπε ο Τζακ Κιρκ περιγράφοντας το περιστατικό.

Ο νεαρός νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Το πρόσωπό του, ειδικά τις πρώτες ημέρες είχε παραμορφωθεί τόσο (τα χείλη του είχαν γίνει μαύρα, το δέρμα του είχε γεμίσει φουσκάλες και τα βλέφαρά του απανθρακώθηκαν) που ακόμη και η μητέρα του δυσκολευόταν να τον αναγνωρίσει.

Μάλιστα, αναγκάστηκε επί δύο εβδομάδες να φορά μάσκα. Ευτυχώς, τα εγκαύματα στο πρόσωπο του 18χρονου επουλώθηκαν και άρχισε να επιστρέφει στην προηγούμενη μορφή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ