Την επόμενη Πέμπτη η συζήτηση για την Προανακριτική στη Βουλή - iefimerida.gr

Την επόμενη Πέμπτη η συζήτηση για την Προανακριτική στη Βουλή

Την επόμενη Πέμπτη η συζήτηση για την Προανακριτική στη Βουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια εβδομάδα, την ερχόμενη Την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί τελικά η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Την απόφαση αυτή πήρε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, ωστόσο, η διαδικασία που θα ακολουθηθεί, αν δηλαδή η ψηφοφορία θα γίνει ανά πρόταση κόμματος ή κατά πρόσωπο, θα αποσαφηνιστεί την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη.

Τα δύο σενάρια που εξετάζονται είναι τα εξής: Το πρώτο είναι εάν θα στηθούν τρεις κάλπες, όσες και οι προτάσεις που έχουν υποβληθεί και το ψηφοδέλτιο θα αναφέρεται ξεχωριστά σε κάθε προτεινόμενο πρόσωπο και το δεύτερο εάν θα στηθούν τέσσερις κάλπες, όσα και τα προτεινόμενα πρόσωπα και κάθε ψηφοδέλτιο θα περιέχει ξεχωριστά κάθε μία από τις προτάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ