ΝΔ: Η συνταγή απέτυχε - η κατάσταση επιδεινώνεται - iefimerida.gr

ΝΔ: Η συνταγή απέτυχε - η κατάσταση επιδεινώνεται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη ΝΔ φοβούνται επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας και θεωρούν ότι η ανακοίνωση της τρόικας, ενισχύει τους φόβους πολλών, ότι το επόμενο διάστημα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο Αντώνης Σαμαράς υποστηρίζει πως η ίδια η τρόικα επιβεβαιώνει πως η συνταγή, που ήδη εφαρμόζεται στη χώρα μας, απέτυχε. Αυτό αναμένεται να τονίσει με έμφαση και στις επαφές που θα έχει στις Βρυξέλλες τις επόμενες ημέρε τόσο με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, αλλά και με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο.

Μάλιστα η Νέα Δημοκρατία δε συμφωνεί με την αύξηση της φορολογίας στα ακίνητα, με τα στελέχη της να υποστηρίζουν πως είναι ένα μέτρο που θα πλήξει καίρια τα εισοδήματα εκατομμυρίων ιδιοκτητών.

Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του εκπροσώπου της Ν.Δ., Γιάννη Μιχελάκη : «Αναγνωρίζουν το πρόβλημα ρευστότητας στην Οικονομία, αλλά δεν κάνουν καμία αναφορά για την αποπληρωμή του εσωτερικού χρέους από το Δημόσιο προς τους ιδιώτες. Με το ίδιο λάθος φάρμακο, και μάλιστα με αυξημένη δοσολογία αυτή τη φορά, δεν αναζωογονείται η Οικονομία, αλλά αντίθετα μπαίνει πιο βαθιά στην ύφεση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ