Θέμα στην UEFA ο κίνδυνος υποβιβασμού της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Θέμα στην UEFA ο κίνδυνος υποβιβασμού της ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κάκιστη πορεία της ΑΕΚ στη Super League και ο ορατός κίνδυνος να υποβιβαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της έγινε θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φέτος στα πρωταθλήματά τους η Σπόρτινγκ και η ΑΕΚ αποδεικνύουν ότι ακόμη και οι καλύτερες ομάδες έχουν κακές χρονιές. Μην έχοντας τερματίσει ποτέ κάτω από την πέμπτη θέση, η Σπόρτινγκ παλεύει στο τέλος της βαθμολογίας στην Πορτογαλία, ενώ η μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα μπορεί να υποβιβαστεί για πρώτη φορά. Η ΑΕΚ, η οποία δεν έχει τερματίσει κάτω από την έβδομη θέση, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη», αναφέρει το δημοσίευμα της UEFA.

Στο εν λόγω αφιέρωμα, εκτός της Ενωσης και της ομάδας του Ζεσουάλδο Φερέιρα, γίνεται αναλυτική αναφορά σε μεγάλες ομάδες που υποβιβάστηκαν στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, στη Νυρεμβέργη που υποβιβάστηκε τη σεζόν 1967-1968 ενώ ήταν πρωταθλήτρια Γερμανίας, στον υποβιβασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1973-1974), στον υποβιβασμό της Σπάρτακ Μόσχας το 1976, στον υποβιβασμό της Μαρσέιγ (1979-1980), τον υποβιβασμό της Μίλαν τη σεζόν 1981-1982, όπως και της Ατλέτικο Μαδρίτης τη σεζόν 1999-2000.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ιστοσελίδα UEFA Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ