Έρχονται τα φρουτο-αυτοκίνητα! - iefimerida.gr

Έρχονται τα φρουτο-αυτοκίνητα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βραζιλιάνοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν πλαστικά εξαρτήματα αυτοκινήτων από μικρο-ίνες εξωτικών φρούτων όπως ο ανανάς, η καρύδα και η μπανάνα.

Τα ανταλλακτικά που κατασκεύασαν για τα… φρουτένια αυτοκίνητα (όπως προφυλακτήρες, ταμπλό, κ.λπ.), σύμφωνα πάντα με τους Βραζιλιάνους επιστήμονες, είναι πιο ελαφριά, πιο ανθεκτικά και φυσικά, πάνω από όλα, πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Μάλιστα οι Βραζιλιάνοι ερευνητές είναι τόσο αισιόδοξοι με την πορεία του φρουτο-project τους που νμας διαβεβαιώνουν ότι τα φρουτοπλαστικά αυτοκινήτων θα είναι έτοιμα για διάθεση στην αγορά μέσα τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ μας υπόσχονται ότι σύντομα θα βρουν την τεχνολογία και για την κατασκευή του εξωτερικού περιβλήματος των αμαξιών από φρουτο-μικρο-ίνες. Μια χαρά ακούγεται αφού θα μπορείς να παίρνεις τις βιταμίνες σου, μασουλώντας το καπό σου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ