Συλλαλητήριο κατά του μνημονίου από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ - iefimerida.gr

Συλλαλητήριο κατά του μνημονίου από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι το συλλαλητήριο κατά των μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Στο συλλαλητήριο, που ξεκίνησε από την Ομόνοια, συμετείχε και ο τεχνικός κόσμος, διεκδικώντας «μια πολιτική ανάπτυξης, αντί της εξαθλίωσης και της διάλυσης της κοινωνικής συνοχής και απορρίπτοντας τα μέτρα που επιβάλλει η τρόικα και αποδέχεται η κυβέρνηση». Ωστόσο η προσέλευση ήταν μικρή.

Όπως αναφέρει το ΤΕΕ σε ανακοίνωσή του, η γενιά των 700 ευρώ αρνείται να γίνει των 500 και διεκδικεί μια οικονομική πολιτική, η οποία θα βασίζεται σε αναπτυξιακά και κοινωνικά μέτρα, θα κινητοποιεί τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις, θα ενεργοποιεί τις παραγωγικές διαδικασίες, θα διασφαλίζει το δικαίωμα στην εργασία, ως τη μόνη να προσφέρει διέξοδο στην κρίση.

Τη συμμετοχή της στο συλλαλητήριο ανακοίνωσε επίσης η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ