Τα ζώδια της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Θα ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας, πράγμα που θα σας ανανεώσει. Θα πρέπει να οργανωθείτε για να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας και να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Παράλληλα θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Παρεξηγήσεις ή μια κάποια αποξένωση από το φιλικό σας περιβάλλον φαίνεται να σας στεναχωρεί αυτή την περίοδο. Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση.

Ταύρος

Αποφύγετε εντάσεις στις σχέσεις σας, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές, γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Είστε από εκείνους που αυτό το διάστημα ευνοήστε. Η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας και να εκνευρίζεστε. Θα πρέπει να προχωρήσετε με κάποια σύνεση στην οικονομική σας διαχείριση, καθώς αναμένονται απρόοπτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην παγιδευτείτε σε υποσχέσεις και ωραία λόγια γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το μετανιώσετε πολύ σύντομα.

Δίδυμοι

Προσέξτε όσον αφορά θέματα επενδύσεων, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις. Στα επαγγελματικά σας θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να το πετύχετε. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιμγές και η σχέση σας θα ανανεωθεί. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η κούραση από το συνεχές τρέξιμο και η πίεση από τις αυξημένες υποχρεώσεις, θα σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας. Τα οικονομικά φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο ενώ καλό θα είναι να προσέχετε όταν οδηγείτε.

Καρκίνος

Στα επαγγελματικά σας, θα σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτήν την περίοδο και να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας. Τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν προς το τέλος της εβδομάδας.

Λέων

Δείξτε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση στο θέμα των εξόδων, αποφύγετε τις σπατάλες και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές. Η ειλικρίνεια και η έκφραση συναισθημάτων μπορεί να αποτρέψει τις όποιες παρεξηγήσεις. Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αντιθέτως σχεδιάστε καλύτερα τα επόμενα βήματα σας. Ο ερωτικός τομέας έρχεται σε δεύτερη μοίρα για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο. Οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στο έργο που έχετε αναλάβει.

Παρθένος

Την προσοχή σας φαίνεται ότι αποσπά αυτή την περίοδο και η εργασία. Επαγγελματικά, θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο και αυτό θα σας βοηθήσει γιατί θα κάνετε νέες γνωριμίες και ο κύκλος θα διευρυνθεί. Μην αφήσετε τις όποιες ανατρεπτικές καταστάσεις να σας γεμίσουν άγχος και στρες επηρεάζοντας την υγεία σας. Οργανωθείτε βάλτε προτεραιότητες και συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις νέες προκλήσεις. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.

Ζυγός

Αποφύγετε να συνεργαστείτε με άτομα που αγνοείτε το παρελθόν τους ή που είναι επιφυλακτοί στο να σας δώσουν πληροφορίες για παλιές τους συνεργασίες. Μάθετε να εκφράζετε ελεύθερα τα συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφο σας και θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Ο ερωτικός τομέας έρχεται σε δεύτερη μοίρα για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο. Προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα που θα προκύψουν δουλειά σας, μέσα από ξαφνικά γεγονότα που θα συμβούν και μην κάνετε καμία κίνηση να εναντιωθείτε. Στα μέσα της εβδομάδος θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

Σκορπιός

Αν φερθείτε έξυπνα και με διπλωματία, θα έχετε θετικά αποτελέσματα και θα ανακουφιστείτε μετά από αρκετό καιρό. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες υποχρεώσεις προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Μερικά πράγματα καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να τα δείτε από διαφορετική σκοπιά. Προσέξτε μια τάση υπερκαταναλωτικής μανίας που μπορεί να σας πιάσει και να επιβαρύνει τα οικονομικά σας. Σπουδές, ταξίδια αλλά και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο.

Τοξότης

Αποτέλεσμα είναι να διακατέχεστε από εκνευρισμό και άγχος. Ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξη το ενδιαφέρον σας. Μπορείτε να βελτιώσετε τα δεδομένα στον εργασιακό σας τομέα αλλά και να αυξήσετε και τα έσοδά σας. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι, το χαρτοφυλάκιο σας χρειάζεται αναδιάταξη. Στην εργασία σας θα πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί θα δουλεύετε σκληρά αυτή την περίοδο αλλά δεν θα έχετε την αναγνώριση και την ανταμοιβή που θέλετε.

Αιγόκερως

Αρκετοί από εσάς θα έχετε ανεβασμένη διάθεση και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Εντάσεις ασυνεννοησία και γενικώς προβλήματα είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν με τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα δώσετε μεγάλη σημασία σε θέματα οικογενείας και θα στηρίξετε τους δικούς σας ανθρώπους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Κρατήστε αυτές που έχουν να σας προσφέρουν κάτι και δεν σας προκαλούν προβλήματα και περιορισμούς. Ο οικονομικός τομέας υπόσχετε πολλά για όσους από εσάς κινηθήκατε μεθοδικά και με συνέπεια το προηγούμενο διάστημα.

Υδροχόος

Δεν αποκλείεται να δείτε να αλλάζει ξαφνικά κάτι στην ζωή σας ή ακόμη και στον τρόπο που σκέφτεστε. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο που θα σας ενθουσιάσει. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας πρώτα και μετά αποφασίζετε τι θα κάνετε. Παράλληλα θα κάνετε πολλές γνωριμίες και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις σταματήστε να ζηλεύετε παράφορα το ταίρι σας και να πλάθετε διάφορα σενάρια με τη φαντασία σας.

Ιχθείς

Δεν αποκλείετε να δείτε να αλλάζει ξαφνικά κάτι στην ζωή σας ή ακόμη και στον τρόπο που σκέφτεστε. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο που θα σας ενθουσιάσει. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας πρώτα και μετά αποφασίζετε τι θα κάνετε. Παράλληλα θα κάνετε πολλές γνωριμίες και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις σταματήστε να ζηλεύετε παράφορα το ταίρι σας και να πλάθετε διάφορα σενάρια με τη φαντασία σας.

Πηγή:ΖΩΔΙΑ/" target="_blank"> ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ