Ζωή Κωνσταντοπούλου, το νυχτοπούλι της Βουλής - iefimerida.gr

Ζωή Κωνσταντοπούλου, το νυχτοπούλι της Βουλής

Ζωή Κωνσταντοπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αφού διέπρεψε ως η βουλευτής που εξάντλησε όλους τους εξεταζόμενους, βουλευτές ή μη, στην επιτροπή θεσμών για την υπόθεση Λαγκάρντ τώρα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και στην προανακριτική επιτροπή στην οποία θα είναι μέλος, με εξέταση όλων των μαρτύρων μέχρι τελικής πτώσεως.

Και προφανώς για να κάνει προθέρμανση χτυπά ολονυχτίες στην ολομέλεια της Βουλής. Χθες το βράδυ έμεινε στη Βουλή μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Και εκει γύρω στις 2 παρά είκοσι της ήρθε η ιδέα να πάρει το λόγο για να επιτεθεί ξανά στον Αντώνη Μανιτάκη κατηγορώντας τον για αυτοκρατορική συμπεριφορά.

Ομως η κ.Κωνσταντοπούλου ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας «η ώρα ειναι 1:40 και μιλάω σε μια άδεια βουλή». Βουλευτές της ΝΔ που διάβαζαν σημερα τα πρακτικά και είδαν τη σχετική αναφορά της κόλλησαν αμέσως το παρατσούκλι «νυχτοπούλι της Βουλής ενώ ένας απ´αυτούς συμπλήρωσε με χιούμορ» τι ήθελε η κυρία στις 2 τη νύχτα να είναι γεμάτη η Βουλή; Επειδή αυτή δεν θέλει να παει στο σπίτι της πρέπει εμείς να ξενυχτάμε για να την ακούμε;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ