Διέρευσε το άκρως προκλητικό εξώφυλλο της Μπιγονσέ στο GQ [εικόνα] - iefimerida.gr

Διέρευσε το άκρως προκλητικό εξώφυλλο της Μπιγονσέ στο GQ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένη να δείξει στις Ριάνες αυτού του κόσμου ποιά είναι η πιο «λαχταριστή» από όλες είναι η Μπιγονσέ, η οποία επιστρέφει στην ενεργό δράση ένα χρόνο μετά την γέννηση της κόρης της. Μόνο που ένας φαν της χάλασε την έκπληξη.

Στο instagram ανέβηκε το προκλητικό εξώφυλλο της Αμερικάνικης έκδοσης του GQ που φιλοξενεί την Μπιγονσέ. Δράστης ένας φαν της που, άγνωστο πως, το βρήκε μπροστά του, μέρες την προγραματισμένη εκδοσή του.

Αυτή ήταν μια από τις εκπλήξεις που ετοιμάζει η 30χρονη μέσα στον Φεβρουάριο, καθώς επίσης είναι προγραματισμένο να εμφανιστεί στο Superbowl. Ενώ είναι έντονες οι φήμες που την θέλουν να έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα στις Μπαχάμες του νέου της βιντεοκλίπ για το σίνγκλ Ratchet, στο οποίο εμφανίζεται μαζί με την Λέιντι Γκάγκα.

Διέρευσε το άκρως προκλητικό εξώφυλλο της Μπιγονσέ στο GQ [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξώφυλλο GQ Λέιντι Γκάγκα Μπιγονσέ SuperBowl
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ