Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται στη βίλα Αμαλία - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται στη βίλα Αμαλία

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται στη βίλα Αμαλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση στον επικεαφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται στη βίλα Αμαλία.

Με αφορμή τα όσα είπε την Τρίτη ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΟ του κόμματός του για τον πρωθυπουργό, ο κ. Κεδίκογλου τονίζει σε ανακοίνωσή του πως: «Την ώρα που ο πρωθυπουργός δίνει μάχη για να ενισχύσει την αξιοπιστία της χώρας, να προσελκύσει επενδύσεις και να αυξήσει τη ρευστότητα της οικονομίας, ώστε να δρομολογηθεί ανάπτυξη και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, ο κ. Τσίπρας επιχειρεί τυχοδιωκτικά να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια και φέρεται σαν να βρίσκεται στη βίλα Αμαλία».

Η Κουμουνδούρου με τη σειρά της απάντησε με νόημα στις αιτιάσεις του Σίμου Κεδίκογλου τονίζοντας:

«Δεν μπορούν να μιλάνε για αξιοπιστία της χώρας αυτοί που επί χρόνια με την πολιτική τους τη μετέτρεψαν σε βίλα οργίων διαφθοράς και διαπλοκής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ