Άντρας βρέθηκε απανθρακωμένος σε καπναποθήκη της Ξάνθης - iefimerida.gr

Άντρας βρέθηκε απανθρακωμένος σε καπναποθήκη της Ξάνθης

Άντρας βρέθηκε απανθρακωμένος σε καπναποθήκη της Ξάνθης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημιαπανθρακωμένο βρέθηκε χθες το πτώμα ενός νεαρού άντρα σε εγκαταλελειμμένη καπναποθήκη της Ξάνθης, με την Αστυνομία να μην αποκλείει κανέναν ενδεχόμενο.

Όλα άρχισαν από κλήση που έγινε στη Πυροσβεστική για μικρής έκτασης φωτιά στις 02:00 τα ξημερώματα. Οι άντρες της Πυροσβεστικής έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν το σχεδόν απανθρακωμένο πτώμα του άτυχου άντρα. Η Πυροσβεστική εντόπισε δυο μπουκάλια με αλκοόλ δίπλα στο πτώμα.

Αμέσως η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για την υπόθεση και απέκλεισε την πρόσβαση στο χώρο, χωρίς να αποκλείεται η περίπτωση τόσο του δυστυχήματος, όσο και του εγκλήματος.

Σύμφωνα πάντως με το thrakitoday.com, η συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται χώρος ανάπτυξης παράνομων δράσεων, βάζοντας ακόμα περισσότερα ερωτηματικά στο τι ακριβώς συνέβη...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ