Με προβλήματα τα δρομολόγια στο Μετρό - Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό - iefimerida.gr

Με προβλήματα τα δρομολόγια στο Μετρό - Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό

Με προβλήματα τα δρομολόγια στο Μετρό -Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέος γύρος ταλαιπωρίας περιμένει σήμερα τους επιβάτες του Μετρό, αφού η κατάληψη στο κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας του μετρό στα Σεπόλια από τους εργαζομένους συνεχίζεται με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια. Μάλιστα ο πρόεδρος του σωματείου των Εργαζομένων στο Μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος υποστήριξε πως «σήμερα οι καθυστερήσεις θα είναι πιο έντονες, μια και οι συρμοί δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες».

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους καταγγέλλουν ότι «δρομολογείται σχέδιο υποβάθμισης της εταιρείας για να δοθεί σε ιδιωτικά συμφέροντα» και αντιδρούν στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο.

Υπενθυμίζεται πως η κατάληψη στο κέντρο ελέγχου του Μετρό έγινε χθες τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν από τα αμαξοστάσια οι συρμοί του μετρό και να υπάρχουν καθυστερήσεις στη «γραμμή 2» (Αγ. Αντώνιος- Αγ. Δημήτριος) και στη στη «γραμμή 3» (Αιγάλεω- Δουκ. Πλακεντίας).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ