Ταλαιπωρία σήμερα για τους επιβάτες του Μετρό - Καθυστερήσεις στα δρομολόγια - iefimerida.gr

Ταλαιπωρία σήμερα για τους επιβάτες του Μετρό - Καθυστερήσεις στα δρομολόγια

Ταλαιπωρία περιμένει την Τρίτη τους επιβάτες του Μετρό - Με καθυστέρηση τα δρομο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό του Μετρό την Τρίτη, καθώς οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με μεγάλες καθυστερήσεις.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος, τόνισε πως η κατάληψη των εργαζομένων στο κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας του Μετρό στα Σεπόλια θα συνεχιστεί και την Τρίτη.

Μάλιστα σημείωσε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από τον πύργο ελέγχου εάν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη στα αιτήματα τους.

Σε ό,τι αφορά τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια, σημειώνει «αυτές αύριο θα είναι πιο έντονες, μιας και οι συρμοί δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες».

Υπενθυμίζεται ότι το Σωματείο Εργαζομένων του μετρό προέβη σε αιφνίδια κατάληψη από τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν από τα αμαξοστάσια οι συρμοί του μετρό και να υπάρχουν καθυστερήσεις στη «γραμμή 2» (Αγιος Αντώνιος- Αγιος Δημήτριος) και στη στη «γραμμή 3» (Αιγάλεω- Δουκίσσης Πλακεντίας).

Οι εργαζόμενοι ζητούν την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα προκειμένου να διαπιστωθεί ότι το μετρό δεν είναι ελλειμματική επιχείρηση, καθώς ένα εκατομμύριο επιβάτες το χρησιμοποιούν καθημερινά για τις μετακινήσεις τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ