Μεταγραφές και φιλικά για τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Μεταγραφές και φιλικά για τον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρωταθλητές Ελλάδος φαίνονται να ψάχνονται συνεχώς για να βρούν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ενίσχυση του δυναμικού της ομάδος, ώστε να παρουσιάσουν μια αχτύπητη ομάδα του χρόνου.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης έχει στόχο φέτος να κάνει τους ερυθρόλευκους πανίσχυρους σε Ελλάδα και Ευρώπη, και με την συμβολή των Μαθία και Κοβάσεβιτς πιστεύει ότι η χρόνια που έρχεται θα είναι η καλύτερη του Ολυμπιακού τα τελευταία 5 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι ερυθρόλευκοι κινούνται και για την απόκτηση ενός εκ των Μιχάλη Σηφάκη και Ντίμι Κωνσταντόπουλου για την θέση του δεύτερου τερματοφύλακα.

Τα ονόματα για τον χώρο του κέντρου παραμένουν τα ίδια με τον Σάντσεζ από την Βαλενσιέν, να είναι ο πρώτος στόχος, και ο Ολυμπιακός ελπίζει σε μείωση των απαιτήσεων της γαλλικής ομάδας για να κινηθεί. Από χθες το βράδυ υπάρχει έντονη φημολογία ότι οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν και για την απόκτηση του Βιερίνια από τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό είναι αρκετά δύσκολο λόγω των απαιτήσεων που θα εγείρουν οι «ασπρόμαυροι» του Βορρά.

Κλεισμένη και επίσημα, πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Νέλσον Βαλντέζ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, με τον Μήτρογλου να είναι υποψήφιος για μεταγραφή στην ομάδα του Άρη, και τον Κατσικογιάννη να συμπληρώνει το πακέτο.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε το πρώτο του φιλικό για το καλοκαίρι εντός των συνόρων. Θα παίξει με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων στις 13 Αυγούστου, και θα είναι το τελευταίο τεστ εν' όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει φέτος στις 27 και 28 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ