Μπούκαραν σε κτίριο της Microsoft και έκλεψαν μόνο ipads της Apple - iefimerida.gr

Μπούκαραν σε κτίριο της Microsoft και έκλεψαν μόνο ipads της Apple

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα «εκλεκτικοί» αποδείχθηκαν οι δράστες ληστείας στην Πανεπιστημιούπολη της Microsoft, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν μπροστά σε πολλά προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας της εταιρείας, αποφάσισαν να κλέψουν μόνο πέντε ipads της «εχθρικής» Apple.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας του Μπιλ Γκέιτς μάλλον δεν ξέρουν για ποιο λόγο θα πρέπει να αισθάνονται εκνευρισμένοι, για το γεγονός ότι ληστές διέρρηξαν κτίριό της εταιρείας στην Πανεπιστημιούπολη ή επειδή έκλεψαν μόνο προϊόντα της Apple.

Υπάρχουν βέβαια φήμες ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας Palo Alto Daily Post είναι «μούφα», ωστόσο, οι λεπτομέρειες που περιέχει όπως το όνομα του υπεύθυνου αστυνομικού για την υπόθεση και η διεύθυνση της Πανεπιστημιούπολης της Microsoft, ενώ υπάρχει και online αστυνομική αναφορά στο περιστατικό η οποία αναφέρει ότι δεν κλάπηκε κανένα προϊόν της Microsoft.

Επιπλέον,η υπεύθυνη για το ρεπορτάζ δημοσιογράφοςμ Αντζελα, Ρουτζιέρο, επιβεβαιώνει πλήρως το δημοσίευμα.

Αλήθεια ή ψέμματα, πάντως, η ιστορία δίνει μια ακόμη χιουμοριστική διάσταση στην κόντρα των δύο μεγάλων εταιρειών και νέο «πονοκέφαλο» στον Μπιλ Γκέιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ