Έκλεισε Σιαλμά, και χτυπάει ισπανικές πόρτες - iefimerida.gr

Έκλεισε Σιαλμά, και χτυπάει ισπανικές πόρτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση, και μετά την απόκτηση των Κοντοέ και Μπουγαίδη, προχώρησε και στην μεταγραφή του Σιαλμά σαν ελεύθερο από τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Οι κιτρινόμαυροι, οι οποίοι συμφώνησαν προφορικά με τον Σιαλμά για τα επόμενα 3 χρόνια, προχωρούν στην ενίσχυση της ομάδας και με την ανανέωση των συμβολαίων παικτών που είναι ήδη στο δυναμικό της ομάδας. Οι Λυμπερόπουλος, Δέλλας έχουν δεχθεί δελεαστικότατες προτάσεις για να ανανεώσουν για άλλον ένα χρόνο, με σκοπό να διδάξουν τους νεότερους της ομάδας. Ο Μανωλάς, ο οποίος φέτος έκανε μια καλή χρονιά είναι ακόμα σε συζητήσεις με τους υπεύθυνους της ομάδας, αλλά υπάρχει ακόμα μεγάλη διαφορά στο οικονομικό.

Ο Χιμένεθ, χτυπάει τις πόρτες της παλιάς του αγαπημένης Σεβίλλης. Έχουν ήδη υπάρξει διερευνητικές προτάσεις για μερικούς παίκτες από την δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης.

Οι παίκτες που απασχολούν τον προπονητή της ΑΕΚ σε πρώτο λόγο είναι οι: Νταβίντ Πριέτο και Χοσέ Κάρλος. Ο Πριέτο είναι πλέον 28 ετών και τα τελευταία χρόνια παίξει συνεχώς δανεικός μακριά από το«Σάντσεθ Πιθχουάν», έδρα της Σεβίλλης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Τενερίφη και είχε 19 συμμετοχές σκοράροντας και ένα γκολ. Είναι ένας παίκτης που γνωρίζει καλά ο Χιμένεθ καθώς είχαν δουλέψει μαζί στα τμήματα υποδομής και πιστεύει ότι θα είναι ιδανικός στο κέντρο της άμυνας. Η Σεβίλλη φαίνεται πως τον παραχωρεί και πάλι.

Ο Χοσέ Κάρλος, ο οποίος είναι 24 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση. Είναι περιφερειακός επιθετικός, με έφεση στην κίνηση έξω από την περιοχή και φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην Καρταχένα όπου είχε 12 συμμετοχές. Είναι, και αυτός, παιδί των ακαδημιών της Σεβίλλης, είναι τεχνίτης παίκτης με όπλο του, την μεγάλη ταχύτητα.

Υπάρχει ενδιαφέρον και για άλλους δυο νεαρούς αμυντικούς της Σεβίλλης, Κάλα και Μπερνάρντο, αλλά οι υπεύθυνοι της Σεβίλλης έχουν ενημερώσει τον Μανόλο Χιμένεθ ότι θα πρέπει να περιμένει να αποφασίσει η νέα τεχνική ηγεσία για το μέλλον τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ