Η χώρα «στην κατάψυξη»- Θα χιονίσει ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr

Η χώρα «στην κατάψυξη»- Θα χιονίσει ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας

Η χώρα στην κατάψυξη-Πολικές θερμοκρασίες και χιόνια ακόμη και στο κέντρο της Αθ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραγδαία θα είναι η επιδείνωση του καιρού από το βράδυ και από τα Βόρεια προς τα Ανατολικά. Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και οι χιονοπτώσεις.

Ισχυρή επιδείνωση του καιρού αναμένεται απόψε από τη βόρεια προς την ανατολική Ελλάδα, με κύρια χαρακτηριστικά τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις.

Οπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η μετεωρολόγος της ΕΜΥ Χρυσούλα Πέτρου, χιόνια θα πέσουν στο βόρειο Αιγαίο, την Εύβοια, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ανατολικής Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Χιόνια αναμένεται να πέσουν και στην Αττική. Συγκεκριμένα από το βράδυ της Δευτέρας θα αρχίσει να χιονίζει στα βόρεια, ενώ, το μεσημέρι της Τρίτης ενδέχεται να «ασπρίσει» και το κέντρο της Αθήνας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα διαρκέσουν μία ημέρα, όμως το τσουχτερό κρύο θα παραμείνει μέχρι και την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ