Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα για την Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα για την Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χρονοδιάγραμμα των κινήσεων της Βουλής για την εξέταση της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ και την σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής έδωσε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μαϊμαράκης.

Ο κ. Μειμαράκης ανακοίνωσε ότι την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη θα γινει στη βουλή η συζήτηση των προτάσεων της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά το τελος της συζήτησης θα στηθούν κάλπες μια για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και μια για τον Ευάγγελο Βενιζέλο ενώ στα ψηφοδέλτια που θα μοιραστούν στους βουλευτές θα αναγράφονται και τα αδικήματα για τα οποία ζητείται η έρευνα.

Μετά την ψηφοφορία για τη συγκρότηση της προανακριτικής για την οποία απαιτούνται 151 ψήφοι η Βουλή θα προχωρήσει στη σύσταση της προανακριτικής το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, ενώ οι εργασίες της επιτροπής θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου και το πόρισμά της αναμένεται να εκδοθεί σε 30 με 40 ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ