17χρονος πούλησε το νεφρό του για να αγοράσει ένα ipad2 - iefimerida.gr

17χρονος πούλησε το νεφρό του για να αγοράσει ένα ipad2

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Κίνα όπου ο 17χρονος που είναι γνωστός μόνο με το ψευδώνυμo «Little Zheng» πούλησε το νεφρό του για 3,392 δολάρια για να μπορέσει να αγοράσει το ipad2.

Σύμφωνα με το BBC, ο 17χρονος μαθητής Λυκείου που ήθελε διακαως να αγοράσει το νέο ipad2 (ένα όνειρο για πολλούς κινέζους εφήβους) εντόπισε στο Διαδίκτυο μια παράνομη αγγελία όπου έμποροι οργάνων έδιναν σημαντικά ποσά για να βρουν νεφρά. Οι έμποροι οργάνων ήρθαν σε επαφήμε το νεαρό ενώ η επέμβαση αφαίρεσης του οργάνου έγινε σε κινεζικό νοσοκομείο που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί.

Το συμβάν έγινε γνωστό όταν η μητέρα του παιδιού παρατήρησε μια μεγάλη κόκκινη ουλή στο σώμα του έφηβου γιού της και ύστερα από επίμονες ερωτήσεις της ο «Little Zheng» ομολόγησε ότι έδωσε το ένα του νεφρό και πως με τα χρήματα που πήρε είχε αγοράσει κρυφά από τους γονείς του όχι μόνο το ipad2, αλλά και ένα ολοκαίνουριο laptop.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ