Ο Κασίγιας αρνήθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Ρονάλντο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κασίγιας αρνήθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Ρονάλντο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επέλεξε να αφήσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τον Ικερ Κασίγιας στον πάγκο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η αποβολή όμως του Αντάν με κόκκινη κάρτα μόλις στο 6ο λεπτό, ανάγκασε τον Πορτογάλο τεχνικό να χρησιμοποιήσει τον 31χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Χοσέ Καγιεχόν. Ο Ρονάλντο, ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά στην καριέρα του το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους «μερένγκες», σε μία κίνηση σεβασμού προς τον επί χρόνια ηγέτη της Ρεάλ, έδωσε το περιβραχιόνιο στον Κασίγιας, ο οποίος όμως το αρνήθηκε.

Οσον αφορά το παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ, οι Μαδριλένοι με δύο γκολ του Πορτογάλου σούπερ σταρ (68', 70') κατάφεραν να επικρατήσουν με 4-3.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ